Zorg door samenwerking




19-9-2019 vervolg
De spasme in mijn benen is weg en het oude looppatroon is aan het veranderen.
Ik ben nu actief aan het oefenen met de fysio om de spieren in mijn benen sterker te maken.
Carin stimuleert de hersenen waardoor ik de spieren selectiever kan gebruiken.
Ik zie het als opnieuw programmeren.
Het is voor mij nog wennen om niet te hoeven denken tijdens het lopen, waardoor ik de controle
los kan laten en vertrouwen kan krijgen in mijn fysieke lichaam.
Het bevorderd het lopen.

3-7-2019 vervolg
Ik ben nu een aantal maanden in behandeling bij Carin
De negatieve energieën zijn weggenomen de spasme is weg.
De voordelen die ik nu ervaar zijn dat ik ontspannen ben/minder angstig om te vallen/looppatroon is verbeterd. 
Ik ben nu zover dat ik actief ga oefenen bij fysio om de spieren sterker te krijgen.
Ik kan er nu beter mee omgaan dat ik een beperking heb, voel het minder als een last.
Wat ik bij Carin heb mogen ervaren is, dat ik nu op een positieve manier over mezelf denk.
Dankjewel Carin.

12-6-2019 vervolg
Ook in mijn linker been zit negatieve energie door dit energetisch weg te halen, krijgt mijn lichaam ruimte voor herstel.
Er is de afgelopen maanden dat ik bij Carin in behandeling ben vooruitgang.
Het lopen wordt anders meer ontspanning in mijn benen, kan me vrijer bewegen.
Het is nog onwennig om de veranderingen in mijn looppatroon toe te passen.
Met regelmatig oefenen gaat het me lukken om het oude looppatroon los te laten.
Ik ben dankbaar dat Carin op mijn pad is gekomen.
4-6–2019 vervolg
Carin is niet alleen fysiek aan het behandelen, ook emotioneel.
Om de onderliggende pijn, boosheid en verdriet los te laten, het bevorderd het herstel.
Ben me bewuster geworden dat ik het als een rode draad in mijn leven mee draag.
Door er anders naar te gaan kijken, staat mijn beperking niet meer op de eerste plaats.
Daar bedoel ik mee dat ik een volwaardig persoon ben en niet de beperking.
27-5-2019 vervolg
In het verleden zijn mijn spieren in mijn rechter been verlengt, door de spieren energetisch te herstellen is mijn loop patroon beter. Voel minder spasme in mijn rechter been, en door te blijven oefenen krijg ik meer bewegingsruimte in mijn knie. Voel me vrijer om te bewegen.
Ik merk dat ik minder angstig ben om te vallen.
1-5-2019
Beste lezers,
Ik ben in behandeling bij de energetische therapeut Carin, zij werkt samen met een fysiotherapeut. Voor mensen die er sceptisch tegenover staan beschrijf ik mijn bevinding. Ik heb een geboorte afwijking waardoor ik spasme in mijn benen heb. De negatieve energie die ze voelt haalt ze weg, waardoor ik nu tijdens het lopen beter mijn kan knie kan buigen. Deze verandering betekend veel voor mij.
Graag hou ik jullie op de hoogte van mijn veranderingen.


5-6-2019
Ik ben zelf hooggevoelig en heb regelmatig dat ik last heb van pijnen of erg ziek ben. Daarnaast had mijn paard erg last van vage klachten. Dat zelfs de dierenartsen niet wisten wat ze er mee aan moesten. Op een zaterdag gingen we na centrum Collab. Paard mee en hoopte dat we allebei van de klachten af zouden komen. Allereerst was mijn paard aan de beurt. Mijn paard is niet bepaald de makkelijkste. Zeker niet op ander terrein. Mijn paard kwam in contact met Carin en hij werd spontaan rustig. Hoofd zakkend op de grond. Zo had ik hem nog nooit gezien. Daarna was ik aan de beurt. Er was een hoop mis waardoor ik zo moe en ziek was. Na de behandeling heb ik 3 dagen heel veel geslapen en daarna had ik mijn energie weer terug. Ik was weer de oude en ik kon alles weer aan. Het mooie is dat mijn paard ook weer de oude is. Geen zieke en kreupele klachten meer. Een top ervaring dus!
 


19-6-2019
De behandeling van gisteren overtreft mijn verwachtingen.
Buiten het feit dat de beide behandelingen zeer aangenaam zijn om te ervaren, is het resultaat verbluffend.
Had gisteravond wel pijntjes: nek, en schouder.
Maar vanmorgen met het opstaan, dit is meestal een ijkpunt voor de rest van de dag, merkte ik meteen al dat  de gebruikelijke klachten in mijn nek, en schouder verdwenen waren. Ook mijn lies/heup/rugklachten waren weg.
In de loop van de dag merk ik wel dat in het schouder, en nek gebied pijntjes terug komen, maar lang niet zo erg als voor de behandeling. Vooral de linker schouder, als ik met mijn arm boven de schouder komt, knelt het nog.
Maar ik kan zeker zeggen dat als mijn lichamelijke toestand zo blijft, ik zeer tevreden ben, en ik ook benieuwd ben naar wat er nog meer mogelijk is.


28-4-2019
Hallo Daisy en Carin.
De behandeling heeft uitstekend geholpen. Ik sta versteld van wat er gebeurd met me.
De pijnklachten zijn bijna verdwenen, ik stond woensdag op, en pas later realiseerde ik me dat de ik gebruikelijke pijn in mijn lies niet voelde!. Ook mijn rugpijn was weg.
Op vrijdagavond gesport (dynamic tennis), en voor het eerst in lange tijd voelde mijn lichaam goed aan tijdens het sporten.
Zaterdag merkte ik wel dat mijn lichaam moest herstellen, en voelde ik een gloed in mijn onderrug tijdens het auto rijden naar mijn werk. Ik had vroege dienst, dus om 04.30 uur opstaan. Die dag voelde ik wel weer de moeheid in mijn benen. Maar vandaag, zondag, is het al een stuk beter, voel me fit!
Ook ervaar ik meer positieve energie, heb meer zin om dingen te doen.






E-mailen
Bellen