Zorg door samenwerking
 

Meten is weten

Meten is weten: testen met Health Scan bioresonantie

Er zijn tientallen oorzaken te noemen die van invloed kunnen zijn op je algemene gezondheid. Heel veel mensen leven in een staat die ‘sub-gezond’ is. Niet (aantoonbaar) ziek, maar zeker niet vitaal. Met de methode  Bioresonantie krijg je meer inzicht hoe het lichaam ervoor staat en wat er nodig is voor herstel. Perfect voor iedereen die een duurzame oplossing verkiest boven symptoombestrijding.

Health Scan bioresonantie-meetapparatuur
Bij bioresonantie wordt gebruik gemaakt van de Health Scan, een apparaat dat meet met elektromagnetische signalen. Het is een uitwendige testmethode, die snel en effectief uitgevoerd kan worden: je hoeft maar een minuut je hand op het apparaat te leggen, je merkt er niets van. 

Bioresonantie gaat ervan uit dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij een ziekte of onbalans in het lichaam kan deze trilling verstoord zijn. 

Met behulp van deze health scan kan ongeveer 40 lichaamssystemen doorgemeten worden, waaronder vitaminen, mineralen, de PH-waarde, vetzuren, hormonen en organen als darmen, hart en bloedvaten. De testuitslagen zijn zichtbaar in een persoonlijke rapportage en bezien het lichamelijk functioneren vanuit een holistische benadering. Piekeren kan bijvoorbeeld tot een verstoring in longen/dikke darm leiden, woede zie je terug in de werking van lever/galblaas.

De test kan niet afgenomen worden bij
* ernstige zieken
* personen met een pacemaker
* personen met een ernstige lichamelijke handicap
* bij gebruik van medicijnen op lange termijn
* menstruatie
* kinderen onder de 12 jaar, vanaf 6 jaar is mogelijk, echter dan zal de scan niet alles meten
* een uur voor de afname niet eten/drinken (glas water mag)
* een uur voor de afname geen zware lichamelijke inspanning verrichten 

De tarieven voor de metingen:
 € 15,00 met beknopte rapportage, zonder uitleg
• Uitgebreide uitleg/Rapportage Healthscan € 47,00. Door Anita Coacht
• Hormonale analyse incl. Healthscan 147, 00

 
E-mailen
Bellen