Zorg door samenwerking

Holistische massage door Massage Markerink

Je worstelt al een tijdje met vage klachten. Pijn in je lijf, spanning, misschien zelfs emoties die er maar niet uit willen komen. Je hebt al meerdere oplossingen gezocht, maar nog niets gevonden dat echt helpt. Wist je dat een massage je hierbij ondersteuning kan bieden? 

Samen gaan we ontdekken waar jouw ongemakken vandaan komen. Op mijn massagetafel mag alles er zijn, verdriet, blijdschap, woede. Je mag je uiten, als dat bij je past. Door middel van belevingsvragen tijdens de massage komen we steeds dichter bij de kern, bij wat er echt speelt. Vaak ontstaan er inzichten, kun je ineens beter begrijpen waarom iets zich aandient en wat je ervan mag leren.

Mijn massages kunnen ondersteuning bieden bij een burn-out, trauma, te veel stress, een minderwaardigheidscomplex en nog veel meer. Dat komt omdat ik je ondersteun beter in je lichaam te komen, te ervaren waar mogelijk spanning is en inzicht te krijgen welke signalen je lichaam geeft. Er ontstaat een betere verbinding tussen lichaam en geest, het een kan immers niet zonder het andere bestaan. Een holistische massage nodigt je uit tot bewustwording.

Ik stem af hoe jij je voelt en stel vragen, om jou te laten ervaren wat er voelbaar is.
Wil jij een holistische massage ervaren? Maak dan een afspraak, je bent van harte welkom!

Voor wie? 

Holistische massage is voor volwassenen en kinderen.

Waarom?

Er zijn veel redenen waarom je voor een holistische massage zou kunnen kiezen.
• 
Onderrug klachten
• Last van spieren
• 
Burn-out, overspannen gevoel
• Heup klachten
• Uitstralingspijn naar benen
• Maag en darm –klachten
• Nekpijn
• Spanning in nek & schoudergebied 
• RSI klachten 


Of je zit niet lekker in je vel, je bent alsmaar moe, ervaart stress. Je wilt je bewust worden wat je lijf je te vertellen heeft, samen gaan we ervaren of de massage voelbaar kan maken wat er in je lijf speelt.  

Voor de massages maak ik gebruik van onderstaande massagetechnieken:

Haptische Massage
Polariteitsmassage
Klassieke massage
Voetreflexzonemassage
Bindweefselmassage

Naast bovengenoemde massages, is Dansage een echte aanrader.

Dansage 
Dansage is een innovatieve massage stijl waarbij massage, muziek en beweging één worden. Het is een dynamische, ontspannende massagevorm met een diepe werking. Door het gebruik van onderarmtechnieken ontstaat er een flow wat een meditatieve werking heeft. Een Dansage laat je meer contact maken met je lijf, ontspant en geeft nieuwe energie.

Kinderen 
Kinderen zijn ook van harte welkom in de praktijk. 

Als je kind tijdelijk wat extra ondersteuning nodig heeft bij: 

• Lichamelijke klachten zoals buikpijn of hoofdpijn
• Zelfvertrouwen of moeite heeft met grenzen aangeven
• Bij (faal)angst, verdriet, woede, boosheid, slaapproblemen
• Niet naar school willen
• Gevoelig is voor prikkels
• Niet lekker in zijn/haar vel zitten 

Kindermassage ondersteunt in het bewustworden van het contact met je lijf. Kinderen kunnen op deze wijze hun lichaam en geest (emoties, gedachtes etc.) beter leren kennen, waarderen en ontspannen.

Na een kort kennismakingsgesprek doen we een oefening met het herkennen van verschillende emoties. Daarna volgt een massage. Dit kan een lichaamsmassage of een hoofdmassage zijn afhankelijk waar op dat moment de behoefte aan is.

Na de massage is het kind ontspannen, rustig en zit lekker in zijn vel. 

Tarieven pinnen is mogelijk

Eerste consult € 65,- 
Voorafgaand aan een eerste consult vindt een intakegesprek plaats, dit consult duurt ongeveer 75 minuten.

Vervolgconsult massagebehandeling 60 minuten € 65,- 
Vervolgconsult massagebehandeling 90 minuten € 75,-

De meeste zorgverzekeraars vergoeden(deels) mijn therapeutische behandelingen, mits je aanvullend verzekerd bent. Massagetherapie valt onder de categorie Alternatieve-/Natuurgeneeskunde.  Een verwijzing van de huisarts is niet nodig en je hoeft je eigen risico niet aan te spreken.

Controleer altijd vooraf je polis om zeker te weten of je in aanmerking komt voor vergoeding. Of kijk op de website van Zorgwijzer.  

Massage Markerink is lid van de beroepsvereniging V.B.A.G. en is opgenomen in het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg (RBCZ).

E-mailen
Bellen