Back to your roots

Welkom op onze site!

Wat fijn dat je ons gevonden hebt!

Overweeg je hulp in te schakelen, want je klachten blijven en je hebt alles al geprobeerd?
Ben je op zoek of benieuwd naar een andere werkwijze? 

Collab Health heeft een holistische visie.
Wij geloven dat samenwerken met meerdere behandelaren effectiever werkt, waardoor individuen sneller en beter geholpen worden.
Daarbij maken we gebruik van een nieuwe methode!

In deze nieuwe methode worden o.a. blokkades opgeruimd, trauma ‘s verwerkt maar ook fysieke en emotionele klachten doorbroken en behandeld, waardoor verbetering plaats vindt. Deze behandeling is dan ook voor veel klachten in te zetten.

Vanaf 2007 zijn wij bezig met de ontwikkeling van deze methode om individuen snel en effectief te helpen met het doorbreken van klachten waardoor verbetering mogelijk is. Meerdere technieken uit de holistische, paranormale en alternatieve geneeswijze hebben wij in de onderzoeken toegepast waardoor een nieuwe methode is ontstaan.

 


Een behandeling kan pijn verlichten en rustgevend werken voor mensen met een chronische ziekte. Ook werkt een behandeling ondersteunend bij milde klachten.
Denk hierbij aan:

 

  • een extra boost tijdens drukke periodes of de herfst-/ winter maanden.
  • het opschonen van lichaam en geest.
  • voor rust en ontspanning.

Is deze methode spannend?
Het mag spannend zijn. Na de vele behandelingen die Carin heeft gegeven, wordt deze methode als prettig, ongedwongen en relaxed ervaren. Hier word je gehoord en gezien.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons centrum. Wij staan jou graag te woord.

  
 
 
 
E-mailen
Bellen