Back to your roots


Collab Health heeft een samenwerking met:

 

Daisy - Holistische massage
Na de toepassing van onze nieuwe methode, waarbij je naar de kern van je hulpvraag gaat, zorgt de holistische massage van Daisy ervoor dat je de spanning in je lichaam verdwijnt en ruimte maakt voor ontspanning. De vermoeidheid wordt minder. De energie gaat weer stromen. Je voelt je lichter en kunt weer ademhalen.
Tijdens een holistische massage weet Daisy precies de juiste punten te raken, die op dat moment belangrijk zijn. Dat geeft inzicht en bewustwording. Het is een aandachtvolle massage in een rustig tempo. Even tijd voor jezelf.
Een holistische massage bestaat uit verschillende vormen; hoofdmassage, voetreflexmassage, lichaamsmassage of
Holistic Pulsing ( waarbij je gekleed op de massagetafel ligt). Net wat op dat moment passend is.
Meer informatie over deze behandelingen kan je vinden op haar website www.massagemarkerink.nl

In een samenwerking met Carin ontvang je een eenmalig consult van Daisy voor € 50,00

Ralph - Oefentherapie
Na de toepassing van onze nieuwe methode, waarbij je naar de kern van je klacht gaat en de blokkades zijn opgeheven,
past Ralph de MedicalKinetics methode toe. De roterende oefeningen zorgen ervoor dat o.a. de ruggenwervel, heupen, gewrichten soepel en flexibel blijven. Waardoor je meer kracht in je lichaam opbouwt.
Meer informatie over Ralph kan je vinden op zijn website www.therapiemeijer.nl

Robert - Numerologie
Na de behandeling van onze nieuwe methode en je weer klachtenvrij bent mag je nu ook investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
Je hebt het misschien niet makkelijk gehad en wilt graag blijven stromen. Met een numerologie consult van Robert mag je ontdekken wat je talenten en valkuilen zijn en welke lessen je mag leren in jouw leven. Door middel van je geboortedatum en je geboortenamen is het mogelijk om veel dingen uit jouw eigen leven en het contact met andere mensen te herkennen en te ervaren. Je kijkt vanuit een andere hoek naar jouw eigen leven en naar het leven van anderen. Je wordt je meer bewust van wie je bent en van wat je te brengen hebt.
Robert geeft je (meer) inzicht hoe het bij jou werkt en wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Hij doet dit door de getallen te lezen, maar vooral ook door met je in gesprek te gaan en echt naar je te luisteren. Zo helpt hij je te ontdekken welke les het leven jou wil leren én hoe je de les, in plaats van weg te duiken, aan kunt gaan. Hierdoor blijf je stromen en kun je de beste versie van jezelf worden en/of blijven.
Numerologie is geschikt voor iedereen, jong en oud.
Voor jonge mensen geldt dat ze het niet altijd makkelijk hebben. Ze krijgen onwijs veel prikkels te verwerken door social media en de wereld om hen heen. Ze weten soms niet meer wat ze willen, hoe ze zich kunnen ontwikkelen of wat ze later willen gaan doen.
Maar ook volwassenen lopen tegen deze problemen aan en worstelen met vragen als: ‘Is wat ik doe nog wel geschikt voor mij?
Waarom loop ik telkens tegen dezelfde problemen aan?  Waarom trek ik zo vaak mensen aan die mij zoveel energie kosten?’
Meer informatie over Robert en Numerologie kun je vinden op zijn website: robertkoenders.nl
In samenwerking met Carin ontvang je het eerste consult voor €60,00 inclusief een naslagwerk waarin jouw getallen beschreven staan. 

  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen